Het Bestuur

Jeroen Ephraim – voorzitter

jeroen

‘Een vernieuwende blik op revalideren is nodig.

Ik onderschrijf de principes van de stichting over “meedoen” en weet hoe belangrijk dat is. De reguliere revalidatie biedt niet voor iedereen genoeg handvatten om optimaal door te gaan. Revalideren is leren duikt in dat gat en is een nuttige en noodzakelijke aanvulling.

Ik doe graag mee!’ – Jeroen

Robert Haasjes – penningmeester

‘Nooit heb ik mee hoeven maken wat het is om van de één op de andere dag gehandicapt te zijn en alles van nul af aan opnieuw te moeten leren. In dat opzicht heb ik geen intensief (intern) revalidatietraject achter de rug. Maar door mijn aangeboren handicap wel al mijn hele leven in aanraking geweest met zorg en revalidatie. Veel van mijn vrienden hebben wel dat intensieve revalidatietraject moeten doorlopen, mijn favoriete sport heeft een sterke link met revalidatiecentra en on top of it werk mijn partner ook in deze branche (en dat is toeval).

Al met al voldoende prikkels om vanuit een procesmatige kant liefde te ontwikkelen voor de revalidatie. Waarom gaan dingen zoals ze gaan? Is het een behandeltraject of een leertraject? Is het een vraaggestuurde of aanbodgestuurde discipline? Wie leert nu van wie? En hebben we de ruimte om te leren en te verbeteren? Al deze vragen en het zoeken naar de antwoorden hebben mij volmondig JA laten zeggen toen ik gevraagd werd voor een bestuursfunctie.

Leren en zoeken wij samen verder?’ – Robert

Inge Vuijk – directeur

‘Geïnspireerd door alle mensen met een handicap die ik in mijn leven tegenkwam ben ik ervan doordrongen geraakt dat meedoen met een beperking niet vanzelfsprekend is. Maar ik ben er ook van overtuigd dat je het wel kunt leren. Met de beweging Revalideren is Leren brengen we revalideren en leren samen voor zowel mensen met een handicap en hun naasten als voor revalidatieprofessionals.

Het is zo mooi als mensen in beweging komen. Beweeg jij ook mee?’ – Inge