Mooi werk – Mark Van Vuuren & Luc Dorenbosch

Hoe raakt u van dat knagende ontevreden gevoel met uw werk af zondermooiwerk
meteen naar een andere baan te zoeken? Zonder die wijngaard in Zuid-Frankrijk te beginnen? Met dit praktische boek leert u de lelijke en mooie kanten van uw baan beter te verwoorden en te visualiseren. Om van uw werk weer Mooi Werk te maken biedt het boek verschillende inzichten om uw baan zo te ‘renoveren’ dat die weer bij je past. ‘Mooi Werk’ neemt u stapsgewijs mee met de principes en toepassingsmogelijkheden van ‘job crafting’, een benadering die er vanuit gaat dat iedere baan wel vrijheidsgraden heeft, die het mogelijk maken om zelf aan uw werk te sleutelen ofwel te ‘craften’.

Na het lezen van dit boek zal uw werk of uw kijk op uw werk veranderen: dat kan zitten in de manier waarop u over u werk nadenkt, in de soorten relaties die u wel of niet aangaat op uw werk of in de inhoud van het takenpakket. Handig voor uzelf, of om mee te nemen in een gesprek met uw leidinggevende.

In een luchtige stijl bespreken de auteurs allerlei onderzoek over werk en wisselen dit af met oefeningen en ervaringen uit de praktijk.

EAN: 9789461054784
Bestel hier (€ 27,95)